Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna sanningens röst den är full av hopp och livslust !


Lyssna INTE lögnens röst..

Ge INTE upp när livet för dig ner i tårarnas dal
och du måste klättra högt, för att se ljus,
Gud ÄR ditt eviga ljus !
Ge INTE upp när prövotid kommer
och frustration greppar hårt om din själ
Han finns ALLTID vid din sida !
Blicka framåt, låt INTE hindren av svårmod
ångest, förtvivlan, sorg, hopplöshet
viska att du inte orkar leva..
lyssna INTE till den rösten, den är full av lögn !








mare













Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-30 11:10



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sannt som det är sagt!
2012-09-04

  M.A.J.R
Jag blev faktisk berörd av dina ord känns så riktat mot mig. Jag är en vandrande själ letande efter sin tro... Kanske en dag blir jag lycklig inombord för att jag funnit gud inom mig...öppnad mina dörrar för honom och alla. Tack för texten Mare
2012-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Vägen är ingenting, målet är allt, för att travestera Robert Broberg.
2012-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Se inte på omständigheterna...se på målet!
2012-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Rösten som säger att alla kommer till himlen oavsett om de är frälsta eller ej kommer också från lögnens fader.
2012-08-30

  Bibbi VIP
Amen!

Applåd och bokmärke!
2012-08-30

  aol
bara så sant vännen,
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP