Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetskval

Vi var två om det
Men för mig var det fel
(rätt i stundens hetta)
Medans du struntade mest i vilket

En stund i glömskans hetta
Gjorde att insikten försvann helt
Ju mer hettan tynade bort
Kom det som glömskan gömde upp till ytan

Dig jag hade saknat, slut på några minuter, Jag hade velat detta så länge

Men då hade jag ingen annan att ta hänsyn till...

Mitt samvete kom med samvetskval...




Fri vers av BaraEnFlicka
Läst 629 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-08 20:44



Bookmark and Share


    Camillaa
denna är grym
beskrivningarna
innehållet
språket
jaa, ALLT ! =)
/ C *
2006-08-26

    BrokenHearted
du hade rätt ju! :-)
grym! ...

du har väldigt djupa funderingar.. .och du skriver bara bättre och bättre hela tiden - enorm utveckling - verkligen=)
2006-02-09

  DanSan
Mycket bra, även om det känns jobbigt för personen ifråga så känner jag igen mig själv i vartända ord! (hahaha).
Det är konstigt när jag läser vad du skriver så känns det som att det var jag!
2006-02-08
  > Nästa text
< Föregående

BaraEnFlicka
BaraEnFlicka