Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vatten

 

 

 

 

Om jag skriver See
tänker jag bättre på vatten.

Wasser. Mitt allt.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-27 21:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fyndigt
2012-09-02

  Ingela Svenson VIP
Utan vatten inget liv, det är en omfattande tanke!
2012-08-28

  ULJO
Fyndigt
2012-08-27

    ej medlem längre

jag kan inte släppa första raden

som en snäckvik före havet
2012-08-27

  Niclas Petersson VIP
Vackert. Bra.
Gillar.
2012-08-27

  Nanna X
fascinerande det där med glosor på olika språk. och ja, vatten är livet.
2012-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP