Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillestånd

Lugnt vilar månen i katsurans krona
varje blad ett stilla bo
för återsken
av sommaren som går mot höst

stillestånd ej längre än hitom





Fri vers av vera gade VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-27 22:50

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Rofyllt och vackert!
2012-09-04

  victoriamaria
så rar, så vilsam vilar rytmen över orden, denna väckte mitt poesihjärta, vacker!
2012-09-02

    ej medlem längre
Sakta smyger sig nytt inpå
tyst och varligt, men ändå

ord som reflekterar livets djup
och inte bara orden
utan mycket på jorden
2012-09-02

  © anakreon VIP
Mmmmmm.
Calle
2012-09-02

  aol
så vackert diktat och berörande vännen,
2012-08-29

    ej medlem längre
Avklarnad ...
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP