Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon är så vacker

 

det stora leendet får safirögonen att glittra

när jag ser henne tänker jag alltid

på himlen och stjärnorna och själens renhet

jag gissar att jag rätt ofta befinner mig

uppe i det blå

 

 




Fri vers av lisa"puzzle"svensson
Läst 547 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2012-08-28 17:25



Bookmark and Share


  sommarmoln
Underbart!!
2012-12-12

    ej medlem längre
Fint textat!
2012-11-16

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2012-10-12

    ADI Nehlin
underbart vacker text och dotter..så fin
2012-10-07

  Linda CH VIP
En liten docka och en stolt mor!
2012-09-21

  S.A.I. Steve Lando
en liten gudinna är född
2012-09-11

  Ex¤animo
:-) högsta vinsten.
2012-09-02

  Mats Henricson
"Den bästa tiden var småbarnstiden!" Du fångar det underbart i denna lilla dikt ! Bokmärker !
2012-09-01

    ej medlem längre
Söt heter det om barn vacker blir du när du växer till dig så skriv om att få ett barn som är söt och bedårande så
2012-09-01

  Lena Själsöga Keijser
kanske

kan
ske

är det därför ditt inre ljus

strålar så vackert
i

det
blå


2012-08-28

  Per Blomqvist
Lilla huset på prärien mysig.
2012-08-28

  Niclas Petersson VIP
Som en docka. Söt.
Gillar.
2012-08-28

    ej medlem längre
Inte uppe i det blå, du har förmodligen bara lagt ut bilden på Facebook.
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

lisa
lisa"puzzle"svensson