Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min kära vän och stöttepelare


Blysamma steg

Då kvällen kommer
växer lugnet inom mig.

Formar lugnets vrå
Tänker.

Stannar upp

Då jag saknar dig
tar jag kudden
kramar

säger ditt namn

kramar igen och gnuggar
in ansiktet.

I drömmen du kommer

Signalen får mig att le
bilden ger mig lycka i hjärtat

Trots du bor i huvudstaden
och jag i Skåne, finner vi
inga gränser.

Vänskapen så viktig
kär vän du skrev till mig
kär vän jag skrev till dig

Som två tonåringar vi svärmar

du man jag kvinna

våra inren bygger fram broar

längtan växer



Längtar




Bunden vers av Filosofen2
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-28 20:52



Bookmark and Share


    AA VIP
Vacker och fin dikt.
2012-09-27

    ej medlem längre
Mycket fin dikt - tack...
2012-09-01

  Chawa VIP
Så vackra rader till din vän! Kärlek mäter inga avstånd!
2012-09-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-09-01

    AA VIP
Vackra ord.
2012-09-01

  ULJO
Ljust och vackert
2012-08-28

  aol
spricker i ett ljust leende,
2012-08-28

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuset i dina ord får mej att le...
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2