Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamningen

Samtidigt
tog de ett steg
mot varandra.

Hennes armar
rörde sig i ultrarapid
utåt, snett uppåt
som tecknande
konturerna av ett hjärta.
De svarta handskarna
landade ömt på hans rygg.

Hans armar
redan fast förankrade
runt hennes midja.

En vacker
innerlig
omfamning.
Mitt i den grå vardagen.




Fri vers av Marja Granqvist VIP
Läst 815 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-29 00:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sånt som gör vardag till fest!
2012-12-04

  Michaela Dutius
Ömsint skildring av ett vardagsmöte -något vi borde ha oftare
2012-11-11

  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra händelseutveckling
i den grå vardagen
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marja Granqvist
Marja Granqvist VIP