Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

02 - 05




hon lägger på luren / slash

något blöder / på andra sidan

är det för tidigt / för sent

lägger hon på luren / på andra sidan



lyfter hon som flygplan / mot marken

i natten / faller regnet / ner



fina tunna linjer / varje snitt du gör

hon säger att det inte är destinationen

utan vägen dit / kommer vi aldrig fram

slash / det kommer aldrig fram




Fri vers av Johannes
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-29 09:38



Bookmark and Share


  l i s o
bra. snyggt format. första stycket tycker jag mycket om, brutalt.
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes