Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret med dig

Allt är mörk och tyst
vi har längtat
du kommer mot mig
vi är lite närmare nu
dina händer smeker min kind
och vi svävar ut i natten på vår kärleks vind

I mörkret här med dig
Jag svävar som på moln
När du rör vid mig

Det finns ingen som är som du
jag vet vad kärlek är just nu
jag vill aldrig lämna dig
du är allt för mig
och du är den som jag vill ha

Dina händer är överallt på mig nu
Våra kroppar är lite närmare nu
Svett som rinner ner på din kind
när vi svävar ut i natten på vår kärleksvind

I mörkret här med dig
Jag svävar som på moln
När du rör vid mig

Det finns ingen som är som du
Jag vet va kärlek är just nu
Jag vill aldrig lämna dig du är allt för mig
Och den som jag vill ha







Bunden vers av Lill Limpan
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-29 14:05



Bookmark and Share


  surface to air
Fin och så melodiös
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Lill Limpan
Lill Limpan