Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten fundering över ordens tvetydighet


Villfarelse


Att fara vill

är märkligt nog

att fara

dit

man inte vill



Att fara dit

Man vill

kan vara dödsdom för ett barn

Om Man är Far...


Måhända är det skälet till att farligt börjar på f a r ...?




Fri vers av Sommarnattsljus
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-29 16:11



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Massor av tack till dig Anders, för den jättefina kommentaren!
2012-08-31

  erkki
Nä, far o flyg! I detta sammanhag blir detta uttryck dubbelbottnat.

Tänk att vissa hemska fäder
komna ifrån oroshärder
manar döttrar göra färder
hemligt skaffas giftaskläder
Giftig lögn i munnens väder
väger lätt liksom en fjäder
när hans osant orden skräder
Dotterns liv en an' beträder!
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Sommarnattsljus
Sommarnattsljus