Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång fanns där mycket...


En helt vanlig dag i kassan på ICA

 

Idag satt hon där,

som ett spöke från förr.

 

Kylan oss emellan spred sig,

men, krackelerade i ett plötsligt

-Tjeeena!

 

Mina ögon sökte  mål,

bort från det som jag en gång

 Älskat så högt.

 

Nu har vi brutit isen,

vi har bägge tappat 

masken.

 

***Livet går vidare***

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-29 16:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivet "GILLAR"
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans