Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra sekunders tankar

det vackraste är när du vandrar
i ditt eget jag då vinden rör vid din hud
och du inte vet att jag ser dig
för om du visste så skulle du göra dig till
du är vacker
men du får aldrig veta om det
du är det enda äkta jag har kvar
och du får inte ta det från mig




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 811 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2012-08-29 19:22



Bookmark and Share


  chrissie
DENNA ÄR BRA!!!!!
2012-10-08

  Lilla Bambun
Galet vackert! Väcker många tankar och funderingar
2012-10-08

  Linda CH VIP
Gillar detta!
2012-10-06

  Änglaögon
gillar det äkta, fin.
2012-10-05

  DrZappa VIP
Doktorn gillar skarpt, vemodigt, vidöppet och kärleksfullt!
2012-10-03

  Erik H.J Hultin
En innerlig, försiktigt självande dedikation; små ord om det stora. Och för att vara petig: Ändra gärna till det grammatiskt korrekta och för rytmen fördelaktiga "i ditt eget jag."Annars finstämt och läsvärt.
2012-10-03

  Blåbäret
mycket fint vidrört av en vacker känsla
2012-08-30

  anits VIP
Berörande
2012-08-30

  Sonja Sidorow Lapington
det kallas kärlek.....
2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling