Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sökandes stund står man tom med en längtan

 

Sökande efter

den som kan se skönhet

och förbise alla misslyckanden

letande efter

händer som rör om

som vill ända ut i fingerspetsarna

 

Sökande efter

Någon brinnande som glömt alla anklagelser

vill födas på nytt och

som vill säga ja till sanningen

Letande efter

hon som kan njuta och ge njutning

ensam med sig själv

och ändå känna närhet

av mig och längta




Fri vers av Gryft
Läst 424 gånger
Publicerad 2012-08-29 22:03



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina ord
andas din längtan
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft