Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frun från Hawaii

En vidlyftig fru från Hawaii
vars moral var tämligen svaji´
fick bekänna sin synd
sedan maken gjort fynd:
ett skåp med en naken malaj i...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-08-30 09:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha! :))
2012-09-05

    Ken Cassel
;-))
2012-09-05

    ej medlem längre
Undrar vem som fick båten
2012-08-30

  Ingela Svenson VIP
se där, vilken fyndig limerick!
2012-08-30

    bittemi VIP
Den lockade fram leendet!
2012-08-30

  Anders Nordlander VIP
den var bra
2012-08-30

    ej medlem längre

Ha ha :D
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP