Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaskan tom

Flaskan tom. Jag ser på den, trampar och hör inte mina egna tankar. Träd knäcks och hårda droppar som blanka spikar från Gud i Helvetet.

I kalla ansiktet.

Barfota, löv, vattenpölar och en vind som kastar en dörr av och an. Mina tankar buntade i en slaskig hög som dödade kattungar i en matkasse.

Och jag ler utan läppar och jag strukturerar mina ord i diset från en hjärna och det blir till ingenting och jag ramlar.
Kraftlös och utan styrsel längtar till en ny flaska. Jag vill ha sprit och en burk av vad som helst och jag tänker på dom som är döda som jag vill träffa igen och sen reser jag mej och tittar igen.

Jag borde tagit med en ficklampa och jag borde tagit med stövlar och jag borde ha haft regnkläder.
Jag borde sluta dricka och jag borde ha ett mål och jag borde hitta en kvinna och jag borde dö.



Målade köket med olika färger, hjälpte någon över gatan och köpte en nästan ny bil en gång.




Fri vers av Han som går långsamt i regnet
Läst 386 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-30 12:46



Bookmark and Share


  HelenaW
Applåder! Kan bara instämma med föregående talare här nedanför..
2012-09-07

  Minkki VIP
kraft, realism, lyrik. Nu.
2012-09-01

  smultronbergen VIP


Du är en bra poet. Du har det!

tack, instämmer i komm. Nedan
Där ligger det! / S
2012-08-30

  Sanningsägaren VIP
Helvete vad du levererar!
ditt språk är så jäkla unikt, mina favoritrader i denna:

" Jag borde tagit med en ficklampa och jag borde tagit med stövlar och jag borde ha haft regnkläder.
Jag borde sluta dricka och jag borde ha ett mål och jag borde hitta en kvinna och jag borde dö. "

säger allt.
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Han som går långsamt i regnet