Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppfattat och fantiserat på promenad genom en viss park


Prakt-telestolpe






Korpfest på lina
Pratkrypmat och vingmingel
Duvslagsmål på scen






Bunden vers (Haiku) av Klas Nilsson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-30 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klas Nilsson