Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag svävar

Jag lägger min kind
mot det daggvåta gräset

Nattens köld dröjer sig kvar

Den ännu kalla luften
värms sakta upp

av morgonens första strålar

Vinden ligger tyst i
ide

Min kropp smälter samman
med marken

Det doftar jord och mull
Det doftar gräs och ört
Det doftar liv

Jag svävar
Fastän kättjad vid jorden

Jag svävar




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-30 17:42



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Fint Tellus! :)
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna