Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminne

En filt läggs ut på gräset
två glas fylls med saft
fågelkvitter omfamnar
området.

Små blommor tittar fram
grönskans oas leker
med de bara fötterna

Bullar fylls i korgen
sommarvärmen lockar
till skratt

Glitterljus når mellan
de täta lövverken
som rör sig sakta för
vinden.

Stundens inlevelse
viger in hjärtats röst
energi strömmar in
då stunden stannar
kvar och väger upp
själen.




Bunden vers av Filosofen2
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-30 19:44



Bookmark and Share


    Max Poisé
Minnen som fyller på meningen när motsatsen härjar!
2012-08-31

  M.A.J.R
Härliga meningar du bjuder på här. Klart är bilden njutbart att bara leva sig in i. Inga fel i texten heller vilket är en nogrant skrivet dikt så att läsaren inte hakar upp sig på ett litet retlig felstavning. Bravo!
2012-08-30

  aol
verkligen gott att läsa vännen,
2012-08-30

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att ha kvar sådana minnen från sommaren...när vinden viner runt knuten...
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2