Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På prov & tillsvidare - limerick

 

En levnadsglad dam från Brabant
som utlyst ”en fästman” vakant
drar herrar i flockar
som bugar och bockar
i hopp om att bli praktikant




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-30 21:09



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket humor och glädje här
2012-09-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Text med fart
och fläkt som limerickare
Du får all min beundran
och respekt!
2012-09-01

  walborg
Riktigt kul
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP