Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfotadagen


Stilla utan brådska går en dag
stress och jäkt är människors lag
dagen själv vet inte detta
utan gör bara vad för den
som är det rätta

Tid är pengar skriker många
det är i det som vi är fångna
när barfota dagar är det rätta
och att ge själen ro och mätta

Vi har försummat livet
om vi tar förgivet
att just vi ska kunna lura döden
och ta med något för nöden

Har du en gång valt livet
då vet du också detta
att man måste ta ut klivet
strunta i vår dumma stress lag
och leva barfota ett tag


Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-01 08:42



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbara ord som jag tar till mig ... tack/kram
2012-09-03

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter så skönt..."gå barfota ett tag"...slippa stressen...njuta av lugnet...
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.