Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORDAN!


Det blåser nordan
det blåser kallt
och
träden svajar i vinden.

Där marken pudras av
nysnöskristall
som tindrar likt stjärnor
på jorden.

Ett flödande ljus
så vitt och kallt
triumferar i iskalla natten.
Det är nordan som försöker
att få oss på fall.

Men "hysch" bort från
både himmelen och jorden.

Arlöv den 10:e mars 2005
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-31 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust