Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDET!

Nu vill jag skriva om ordets
magiska kraft.
En kraft som tilllsammans med pappret
ger ordet dess makt

Orden är som dansande löv i vinden
de krumbuktar sig och
ställer sig in.
Gör små piruetter till
en vinande vind

Orden och löven gör en ringdans
i naturens färgsprakande glans
Trädens stammar sig så ödmjukt böjer
för lövet och ordet i sin
solodans.

Ordet tar nu förväl
från lövet dess vän
Men till nästa höst kommer de att
träffas igen!
Arlöv den 26 oktober 2008
Erna frank



















Fri vers av erna frank
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-31 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust