Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar om det som inte syns - men känns. Bilden har mitt barnbarn, Anna 20 år, målat. Se hennes utställning på min sida.


Spegelskärvor

 

 

Du rörde

fast du inte visste det

vid bortglömda spegelskärvor

på botten i min själ

 

Och ljuset 

fick djupet

och tomrummet

att glittra och skälva

mina spegelskärvor

återspeglade dig

 

Hela min varelse

omgärdades av

kärlekens ljus

min ande

smälte samman

med din

 

I extas

steg vi uppåt 

mot himmelen

mot oanade höjder

där tiden upphörde

och rummet

 

Vi fanns inte mer

men föddes till ett

Nytt Liv

där allt var ljus

 

 




Fri vers av Siggesdotter
Läst 444 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-31 21:29



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Väldigt vackert detta!
2012-09-05

  Eva Kellett VIP
En helt underbar dikt. Det kändes som om det berättade om mitt liv. Jag spar den som ett bokmärke. Tack!
2012-09-04

  Ljusletaren
Ps Vilka underbara tavlor ditt barnbarn målar ... wow
2012-09-03

  Ljusletaren
Älskar din tolkning om spegelskärvor och livet.
Underbart skaldat/ kram
2012-09-03

  ULJO
Det är sådana här texter som gör det intressant att besöka Poeter.se. Mycket välskrivet och tjusigt.
2012-08-31

  ResenärGenomLivet VIP
Känslosamt...
2012-08-31

  walborg
Vilket lyft i samvaron - härlig text
2012-08-31

  joanna svensson andersson
kärlek av en en förra, ack smärtfullt med fulltständig åtrå...min tolkning iaf...
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter