Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Xenoc

mina minnen iakttar mig oroligt
den här sommaren
de har gäckat mig i en månad nu

de gömmer sig bakom byggnader
och smiter undan då jag närmar mig

Minns han fortfarande? viskar de
så tyst att jag knappt kan höra
och när jag vänder mig om är de...

... spårlöst försvunna
som om de aldrig hade funnits
och jag befinner mig i en gränd
eller på en gräsmatta under skugga
utan att veta var eller vem jag är

snart kommer någon att förstå
det går inte att gömma sig längre

men kommer jag fortfarande att vara jag?




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 549 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-09-01 00:11



Bookmark and Share


  Federico Romano
Det vet man ej
Men ta reda på det..
Jag tolkar på mitt sätt
Lycka till..
2012-10-12

  Engel
Vackra vindlingar. Ödslig paranoia.
2012-09-21

  guardi
Gillar det. Applåd.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll