Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One night of sin...

One night of sin
om den natten vore min
jag skulle ge mig fullt ut
hoppas det händer innan
mitt liv tar slut...

Känslorna skulle ej tryta
utan som en fors skulle de flyta
då vi tillsammans skulle bryta...

Ut i en kärlekstangosväng
i våran säng
med dina händer så sköna
om mig så gott häng...

Krama om håll till
så länge du vill
och håll mig
tätt intill!






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-01 03:42



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fint beskrivet om längtan
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt