Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra hjärtan

Änglar sveper över vår jord
letar efter någon som kan tolka deras ord
förstummade och häpna
ser de på
hur vi lever och beväpnar

våra hjärtan

aldrig har de kunnat nå
aldrig har fått oss...förstå
att det är inte hat och krig
det handlar om dig och mig
vad det är
vi ska känna....i

våra hjärtan

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-01 09:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Helt enkelt sanna ord!
Tack/ kram
2012-09-03

  Bo Himmelsbåge
... åhhh ...! väldigt fint ... vi måste nog träna oss på att LYSSNA bättre på Änglarnas budskap och försöka att tolka dem rätt ... samt att sprida dem över världen ... vi får inte misströsta, även om det ser mörkt ut ibland ... kram...
2012-09-01

  Änglaögon
Så fint, gillar änglar.
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.