Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

naket
blir mitt ansikte
förändrat
av din blick

kan inget skyla
kan inte någonstans
ta vägen

naket
som ett novemberträd

kan inget skyla
kan ingenstans
ta vägen




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-09-01 10:59



Bookmark and Share


  petter rost
Läser detta igen, ett-och-ett-halvt år senare. Under denna långa tid i mitt liv, men korta i Historien – tala om växt! Ett djup att fullständigt förlora sej i, ett språk som smeker och – rytmen... ja poetvänner, jag säger:läs detta poem, känn rytmen, hör orden. Och gå varsamt vidare...

2015-12-19

  petter rost
Denna lilla hymn smakar ärlighet i min livserfarenhet. Väldigt vackert är det...
2014-03-11

  Eva Langrath VIP
Tycker om den starka känslan i orden.
2012-09-07

  Lindha W Gustavsson
Tjusigt!
2012-09-07

    ej medlem längre
Älskar den här texten. Här finns styrka och mod.
2012-09-04

    igen
Talande iiknelse.

2012-09-02

  kerstin skriver VIP
vackert om det nakna utelämnandet
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP