Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glashjärtat

Jag mötte henne

hon

som jag en gång var

minnet

kom gående emot mig

jag stannade och tog

ett andetag

hon var så ung så intensiv

så full av liv

hon stod helt stilla bara log

stoppade ner handen

och ur fickan tog

ett hjärta utav glas

så sa hon enkelt

va rädd om detta

de kan gå i kras

plötsligt var hon borta

jag stod där själv

kände i min ficka

där låg det

hjärtat mitt

helt

men med repor

rivna av en vargatand

och med minnen som

hon som var jag

aldrig visste om

Skogsfen









Fri vers av Skogsfen.
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-01 11:19



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Wow ... detta gillade jag och gillade mycket/ kram
2012-09-03

    ej medlem längre
Mjuka gripande ord. Här stannar jag till en stund.
2012-09-01

  Bo Himmelsbåge
... en fin dikt om mötet med barnet inom Dig ... som inte har en aning vad som väntar i Dig Livet ... men som ger Dig Ditt hjärta av glas ... var rädd om mig ...! glöm mig inte ...! vad som än händer ...! ... en mycket gripande Dikt ... kram ...
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.