Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte planerad...

Du var inte på långa vägar
inplanerad i hennes liv
Du var inte ens önskad
just då
Hon hade just vaknat till liv
och börjat leva
Se världen
njuta av den

Men hon såg honom
så fort hon gick runt
pelaren runt dansgolvet
De fick direkt ögonkontakt
Han flörta med henne
Hon log

Sedan glömde hon honom
Drogs med av musiken
människorna runt omkring henne
Alla män
som såg just henne
Bekräftelse på att hon fanns
Att hon fortfarande dög
Som hon behövde så väl

Sedan minns hon inte hur
men rätt som det var
stod han där och kysste henne
Tog på henne
Och hon sögs genast med
Av hettan
Lidelsen
Passionen
Som var så länge sedan hon känt
Som hon inte trodde ens fanns
inom henne
Hans händer över allt
Hans kyssar så heta
Kvällen var förlorad
Till endast honom...

Han ville inte ha hennes nummer
Men han tryckte in sitt i hennes mobil
Med det likgilltiga svaret
Ring om du vill...

Ring om du vill ekade
i hennes huvud
dagen efter
Vad menade han
Skulle hon
Skulle hon inte...

Till slut
hon gjorde det
Smsade några rader
Han
ringde genast upp
Han hade väntat
på att just hon
skulle ringa upp
Dom skulle ses igen

Allt kändes rätt
Till vad
undrade hon...

För hon visste ingenting
om sitt liv
Hon var just i sitt sökande
till att hitta livet i sig själv
Med alla hennes nya drömmar
Med alla hennse nya mål
Och hon var så rädd att förlora dem
Ville inte förlora dem
Kunde inte

Ändå kunde hon inte
sluta tänka på honom
Mindes hans händer
Hans kyssar
Och längtade
tills de skulle ses igen
Livrädd
Men uppfylld
av något..

Tiden får utvisa
Tiden...




Prosa av Anna Nyman
Läst 492 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-01 15:17



Bookmark and Share


  Connie
Man känner verkligen längtan stråla ut! Tänk så lätt det vore att bara släppa taget och älska!
2014-06-19

    ej medlem längre
...oj! Frågetecknen skulle vara hjärtan! :)))
2012-09-01

    ej medlem längre
¸.?´¯`•.¸¸.?´¯`•.¸¸.?Kram! härligt! :D
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman