Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidig morgonstund

Barnfötter tassar upp
söker mammas säng
kryper ner och värmer
sina fötter.

Under ett småblommigt
täcke ligger hennes mamma
och sover lugnt

Tillsammans de somnar om
mamma och dotter
åter infinner sig lugnet

Fågelkvitter når sovrummets
stilla vrå, en strimma ljus
kommer in och sakta
vaknar mamman och dottern
till en ny dag.




Bunden vers av Filosofen2
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-01 21:51



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert. Tryggt.
2012-09-27

  Anna*
Mmmm, mysig morgon =0)
2012-09-10

  Bibbi VIP
Texten doftar harmoni.
2012-09-04

  Sofhia Wirström
värmer den som läser, inger trygghet och kärlek
2012-09-01

  ResenärGenomLivet VIP
Trygghet...!!!
2012-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2