Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en önskan att finnas för den som har det svårt och känner sig vilse


Låt mig gå med dig







Låt mig gå med dig


låt mig se dig

inte på avstånd

jag vill gå
bredvid dig

så nära varandra ...
att jag kan visa dig
rosornas alla nyanser

stanna tillsammans
och känna doften

Låt mig gå med dig

och visa dig
allt det vackra
som finns omkring dig

...

Låt mig följa dig
tillbaka genom vägarna
över det grova vassa gruset

jag håller dig stadigt

om du räcker mig
din hand


låt mig gå med dig

steg för steg

tills vi når kröken

där stigen
som tillhör bara dig väntar





Fri vers av Michaela Dutius
Läst 680 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-09-02 07:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk medvandrare....fint
2012-09-08

  Eva Langrath VIP
Så fint du skriver om kärlekens gåva att vara medvandrare med den som lider.
2012-09-07

  mare VIP
Fint skrivet, hoppfulla rader som jag sparar
2012-09-07

  surface to air
Oj så fint skrivet!
2012-09-06

  Palett
Mycket vacker text !!
2012-09-05

  Ninananonia VIP
Fint att ha en sådan vän..
2012-09-04

  Siggesdotter
Berörande och innerlig poesi med ett viktigt budskap i.
2012-09-04

  Anna*
Vackert och hjärtevarmt skrivet <3
2012-09-04

  Chawa VIP
Ja precis så vill man kunna finnas tillhands - stötta när det svajar till i livslinan - och även dessemellan för att så småningom bara titta till ibland när den man älskar nått sin väg för enskild vandring... Jättefint!
2012-09-03

    Birgersdotter VIP
Trösterikt
2012-09-03

    J. Herward


Det okomplicerade är vackrast:)
2012-09-03

  Linda CH VIP
En underbar vägledning och tröst till en behövande vän.
2012-09-03

  Marja Granqvist VIP
Den här dikten går rakt in i mitt hjärta. Precis vad jag skulle vilja säga till en nära vän. De två sista raderna kan tolkas på flera sätt...
2012-09-02

  bittemi VIP
Vacker text med omsorg om medmänniskan
2012-09-02

  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt skaldat
2012-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
Underbara ord som inger trygghet...att bry sej om andra...
2012-09-02

  Änglaögon
Fint, inger en känsla av trygghet, att ha någon som finns där för en.
2012-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Texten sitt gillande vinner
fint med vänner som hinner
utan tår på sina tänder
vandrar de och även vänder
i en ton som ständigt spinner
2012-09-02

  Yvonne Eriksdotter
Vackert!

Snåriga stigar skulle bli lättare att gå...
2012-09-02

    JJ VIP
Mjuk och vacker morgonläsning! Mvh. JJ.
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius