Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och pengarna går till...

Två skelett de möts i Rennes
då sa en: -Jag dog idag min vän
sjukbidrag drogs in!
Och hur slog döden din?
-Min? Du jag är inte alls död än!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-02 09:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skojs
2012-09-04

  Eva Langrath VIP
Tack du lyckas med humorn visa på allvaret i vårt många gånger sjuka system.
2012-09-02

  Tarantaran
Underbart!! Tack!

"nej; jag ska klaga till Kammarrätten;
hur bevisar man, att man inte är
död än, trots att alla Verk antar det;
det får Kammarrätten bestämma;
det går ju inte med läkarintyg, de
kan inte konstatera döden än;
tills det lever jag på bröd och vatten,
men det gjorde jag redan innan den
anmodade döden slog till;
Verken tog väl givet, att man inte
kan leva på deras bidrag, särskilt länge."
2012-09-02

  Michaela Dutius
Allvarsord men i skämtsam form - din särskilda styrka!

2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt