Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sista lövet

Gulnade hänger de där
släpper ett efter ett
prakten är över de vet de
hänger kvar för en glimt
av vad de sett
hösten är kommen för med sig en vind
som rister i löven
är lite skarp mot min kind
ett efter ett faller de ner
medan jag står där...och ser
ett hänger kvar tvekar en stund
så släpper det taget och far
virvlade slingrande i piruett
så vackert...så lätt
den
vackraste döden jag har sett

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 225 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-09-02 11:48



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En vacker död som bryts ned bland mylla för att återigen ge liv.
Ser allt framför mig och följer med till ditt sista vackra ord om hösten.
Tack/ kram
2012-09-03

  ULJO
Fin höstpoesi
2012-09-02

  ResenärGenomLivet VIP
..."vackraste döden"...som för med sej nytt liv...ljuvligt vackert...
2012-09-02

  Palett
Vackert, ger bilder av höstens färger !!
2012-09-02

    ej medlem längre
Naturpoesi så vackert att det nästan gör ont att läsa.
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.