Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man saknar någon så mycket att man får fysiskt ont.


Hand i hand


Om jag ber dig stanna kommer du lyssna
Förevigt även efter våra hjärtan är tysta
Lysa upp mörkret där ingen annan når
Varsamt torka bort varenda blivande tår

Får jag din tillåtelse att nämna dig min
Låter du mig bevisa jag är evigt bara din
Ingen kan någonsin ta din plats i mitt hjärta
Aldrig mer ska världen igen ge dig smärta

Men jag har ännu ej viskat detta i ditt öra
Modet är för svagt för att låta dig få höra
Så jag om dig fortsätter varje natt att drömma
Med en längtan min kärlek ej ska behöva gömma

Väntandes i bakgrunden men alltid dig nära
Din närhet som får mig att livet vilja bära
Tills vidare jag på min ängel nöjer mig att titta
Men en dag jag hoppas din hand i min kunna hitta




Bunden vers (Rim) av BjörnSöderlund
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-02 17:41



Bookmark and Share


  wildah
Väldigt fin!
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

BjörnSöderlund
BjörnSöderlund