Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan att veta varför

en kniv
skär genom mig
kniven är du

nagelbandet har lossnat
vässar rakbladet
vågar inte vidare


skriker smärtan
utan att veta
varför




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 368 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-02 17:48



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-09-08

  Bibbi VIP
Vet att Du inte tror och accepterar det men jag får associtioner till Lukas 2:35 där profeten Simeon i templet säger till Maria Jesu moder;
"...ja också genom din egen själ skall det gå ett svärd..."
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington