Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden efter min mans död.....


STILLA MIN LÄNGTAN


Stilla min längtan min saknad
Ropet hänger i luften
Vem läker mina sår? Det gör ont på djupet.
Man undrar?
Vaför ska livet vara så grymt?
Jag vet att ingen kan ge mig svar på mina frågor.
Något kramar mitt hjärta! Smärtan strålar ut i hela min kropp.
VALET VAR JU INTE MITT!!!
Tankarna far runt.
Får ingen riktig ordning på någonting. Ser tillbaka.
Undrar varför??
Varför ska man älska en annan människa så mycket?
Mina tankar min sorg, var finner jag orden?
" Tänk på dig själv, var det någon som sa "
- men hur ska man kunna tänka på sig själv
när den andres lidande är djupare än ditt eget?
Allting är som ett ända svart hål, där energien
sugs upp av hålets svarta kanter.
Vem kan ge mig ro?
INGEN!
Den självläkningsprocessen-- Måste jag igenom alldeles själv!!!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-02 21:26



Bookmark and Share


    Myrslok
Ursäkta min klumpighet såg inte ingressen =(
<3
2012-09-23

    Myrslok
Jag gillar texten, den förklarar precis hur jag känner men jag undrar vad det är för dig som säger att den andres lidande är större än ditt egna, det är liksom inte så jag fungerar iallafall ^^
Kanske tänker du mer på dina medmänniskor än vad jag tenderar att göra?

2012-09-23

    ej medlem längre
En stark och mycket berörande text.
2012-09-09

  Federico Romano
Kärleken är lite komplicerad, som jag ser så har åldern ingen betydelse för känslorna, dom blir desamma, därimot så när man hindras i ungdomen så är man ofta väldigt sårad, ledsen och ger ofta upp viliket man ej skule ha gjort utan ha slagit tillbaka, jag ångrar det nu.. Ciao e bunanotte..
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust