Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt intern grej men jag lägger upp den ändå.


Prognos


Dimman sveper in över staden
gör allt suddigt
liksom mjukare i kanterna
om man vill säga så
även om inget egentligen har ändrats

Dimman kommer från över havet
det är något bekant i det
jag tror jag vet hur det känns

Ungefär som när det regnar
riktigt blöta dagar
och jag tror det blir en sådan dag idag

Det känns bra




Fri vers av LePenseur
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-03 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur