Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts SOS...

En grabb fiskar kräftor utan lov
polisen den kom och tog fångst, som håv...
-Hur fick ni veta,
sa han, att jag meta?
-Signalkräftor slog larm! Stod du och sov?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-03 14:38



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
att hamna i klorna hos polisen när man fiskar kräftor är surt.
2012-09-06

    ej medlem längre
Nu har du gjort det igen. Mitt i prick!

"-Signalkräftor slog larm! Stod du och sov?"

Bokmärker!
2012-09-04

  Lars Hedlin
"HEHE"
2012-09-04

  Ljusletaren
Humor och bra ;.)

/kram
2012-09-03

  Tarantaran
" de måste ha larmat
direkt till SOS Alarm
och sagt det var fara
för deras liv!
Hade de larmat till mig först
hade polisen inte alls behövt
besvära sig ända hit!"

En rolig historia!! Tack Ewa;)
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt