Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst ser jag dej

Visst är vi rätt lika
Vi har energin
Den känns och vi har svårt att titta på varann
Men vi vet att det är förbjudet
Jag har mitt liv och du dit

Stelt och spännt på något vis
Visst är det skumm känsla,
som vi redan känner varann?

Du är kopian på min stjäl
Kopian på mina tankar
på djupet










Fri vers av filosofmamman
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-03 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofmamman
filosofmamman