Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 07

Det finns en ängel
som vandrar med de rädda
-min väg är enslig




Bunden vers (Haiku) av Neena
Läst 606 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-09 10:55



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
Du är modig....

Jätte fint
2008-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Neena
Neena