Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskas: Stalker tips

 

 

Hej!

 

Undrar om det finns några proffsstalkers här som kan delge mig deras hemligheten i hur man lyckas med att komma in på livet på den man förföljer.

Har länge förföljt mig själv men aldrig lyckats komma nära.

 

 

 

Mvh Ingen Person




Övriga genrer av Popcorntankar
Läst 557 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-03 23:30



Bookmark and Share


  aol
när det du gör speglar den du är
istället för att du försöker skapa
det du önskar att du var,

dä kommer du att ha skaat en hållbar
förändring i dej själv,
och det är detta som skapar
en hållbar förändring i hela världen,
2012-11-17

  Larz Gustafsson VIP
Det finns några svin som försökt med mig, men jag kommer att slå tillbaka. Pardonlöst och stenhårt. Så de lyckas aldrig.
2012-09-04

    J. Herward


Hahaha! Fan va bra'
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar