Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se det lilla som stort

Pensionärer möts på hemmaplan
en blir så arg, hon som skall in till stan
ser hål på sin kjol
de andra sa, va´ cool
att du med låg lön har råd att ha en så-dan...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-04 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den var lite fyndig.

2012-09-04

  Lars Hedlin
Tjing!
2012-09-04

  Tarantaran
Bra skrivet! Det kan ju vara så
att den som är fattig inte har råd
med kvalitet i kläder, heller;
då bli det hål hos dem i kjolar,
andra har sådana som håller.
Tack!

2012-09-04

    ej medlem längre
Har du en maska på strumpan?
Gå fort och se glad ut :)
Skämt åsido: det är förjävligt!
Och pensionärernas minimala köpkraft
slår ju mot hela samhället,
eftersom vi lever i ett konsumtionssamhälle.

2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt