Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetets röst

Svartslöjade berg rötter av sorg
böjer och bänder
vill skrika ut men har ingen röst
vrids i ångers men får ingen tröst

Vitslöjade moln har inga rötter
driver och sveper
viskar i vinden med sin röst
har ingen ångest har ingen tröst

Grönglittrande hav öar av skuld
dånande sugande hav
har alla svar tusentals röster
ger ångest förbjuder tröst

Flammande eld förtär ångerst
ger rening i själ
dömer förlåter
allt för att...jag
ska må väl


Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-17 09:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Brutalt ärligt...känns...
2012-09-17

    ej medlem längre
Starkt och gripande. Ord som inte går att ta sig förbi utan att känna...
2012-09-17

  Ljusletaren
Ångestens sköra ansikte som härjar vilt i någons inre.
Bra ordat/kram
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.