Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonen smittar alltid av sig...

Han och hon blonda fick sitt första barn igår
men han inte förstår att barnet har så svart hår
men frun sa, det beror på dej
han blev arg och sa, på mej...
javisst, sa hon, du skall ju alltid älska i så mörka vrår...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-05 16:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar denna!
2012-09-11

  Irene Åberg
Hej.E-B.När mörkret faller på.
Allt kan hända då.
När Kärleken är här.
i Rosenrött så kär.
SVART....Ja..Svart.
Det är ju.....Natt.
I.Åberg.
2012-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt