Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta skeden förlåt seden dit man kommer...

När gästerna gått ifrån Ada och Kal
sa hon: -Silverskedar fattas nå´n dem stal...
-Vilka då, frågar han,
var det de bästa som försvann...
-Javisst, sa hon, de med ingraverat namn: "Hotel de Vahl"





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-05 17:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jupp
2012-09-11

  Ljusletaren
Där satt den :-)

/kram
2012-09-06

    ADI Nehlin
Ha, ha. underbar!
2012-09-05

  Tarantaran
Åhh vad bra igen!!
De kanske trodde, att det skulle
kunna gå med skedar; som i sången:

"Avec mes souvenirs,
J´ai allumé le feu..."

:)
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt