Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skeda.

 

kropp mot kropp

mage mot en varm rygg

mjuka läppar och kittlande andetag mot en nackes

resta hårstrån

 

Fast egentligen är det ju så mycket mer

 

liv mot liv

i ett val att dela det med varandra

kanske bara för en natt

kanske för en hel livstid




Fri vers av Linn G
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-05 20:15



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
liv mot liv
i ett val att dela det med varandra

vackra rader.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Linn G
Linn G