Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek gör ont...


Godtrogen?

 

Bitter frukt

får man smaka

när man  för godtrogen är

...

Tro, en sak

veta en annan

vill till trots

tro gott om alla

men,

.

det visar sig oftast vara

stressade fiskar i ett sjukt

vatten

...

 




Fri vers av NågonAnnans
Läst 507 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-05 21:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ja så kan det vara väl skrivet /kram
2012-09-11

  mjuk
Det är jobbigt att bli sviken , men det finns något friskt i det på samma gång.
Alltså vad jag menar är att det friska är tilliten. Du är INTE den felande länken .
Det är den andra. Bra skrivet !
2012-09-08

    ej medlem längre
Visst gör svek ont, sårar och ger ärr.....dina ord säger allt.
2012-09-05

  NågonAnnans
japp så är det...
2012-09-05

  S.A.I. Steve Lando
ja tyvärr, är många så
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans