Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pianostämmare med slägga

jag vill smaka dina safter
ännu en gång

få dig att kvida
sen stöna av vällust

känna hur din kropp
vrider och skälver

när min tunga
spelar i ditt inre

som en pianostämmare
med slägga




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 385 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-09-07 00:01



Bookmark and Share


    Phantasos
Ball.
2012-09-07

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt och vackert!
2012-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll