Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min allra bästa vän... Jag överger dig aldrig! Våra drömmar är många, men vi dansar bägge på slak lina allt som oftast...


När vi Äntrar Hades strand...

 

 

 

 

Håller du i rodret

på den här resan,

nu

när vi ger oss ut  till havs

min vän

..

Lotsar du mig i land lungt och tryggt?

dig jag alltid kan lita vid,

så som jag gjort

förr

..

Du håller ju alltid i rodret annars

vad gör det för skillnad

nu?

..

 

lungt och stilla vi

seglar fram,

till den stora, arga, brusande forsen 

..

 

 

vem vill lotsa oss då

min vän?

 

...




Fri vers av NågonAnnans
Läst 498 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-05 22:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillar tonen och känslan den här dikten förmedlar !APPLÅD"
2012-09-11

    ej medlem längre
Tycker mycket om känslan i dina ord. Det andas styrka och hopp.
2012-09-05
  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans