Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag drömmer


cellen


vattnet sköljer över kroppen
särar på benen händerna stadigt mot väggen
sparar ett enda smycke utan
en tråd på kroppen

stelnar av rädsla när du drar kniv
över mina läppar med ett hån

låt mig fortsätta vara vacker

ser
människor hänga från träden


i extas




Fri vers av kaptenen
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-05 23:30



Bookmark and Share


    tehdog
*MMMH SÅ SKÖNT MED BLOD I HUVUDET* #trädhänget
2012-09-06
  > Nästa text
< Föregående

kaptenen
kaptenen